Përshkrimi i Pronës

Apartament me qera ditore javore
Vetem per 2 persona dhe nje femije. Kati I pare
Ndodhet ne plazh
Rruga pavaresia
Ngjitur me hotel anyalya

Detajet e Pronës

Lloji: Apartment
Statusi Used
Website Views 33