blog

Pse një licensë Franchise?

Në vitet e fundit, tregu i pasurive të paluajtshme në Shqipëri është rritur ndjeshëm. Numri i lejeve të ndërtimit pati një rritje me 11% në vitin 2019, një rritje kjo e shëndetshme në krahasim me periudhën e mëparshme.

blog

Real Estate në Shqipëri

Ekonomia shqiptare ka kaluar në faza të ndryshme gjatë dekadave të fundit, ndërsa kaloi nga një ekonomi e centralizuar në një ekonomi tregu. Sektorët e ndërtimit dhe tregu i banesave dhanë një kontribut të madh në rritjen ekonomike gjatë kësaj periudhe.